TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ

Vuoti OÜ kunnioittaa yksityisyyttäsi. Tämä asiakirja tarjoaa yleiskatsauksen siitä, kuinka keräämme, käytämme, tallennamme ja jaamme henkilötietojasi.

Tämä tietosuojaseloste koskee tietoja, joita olemme keränneet tai saaneet sinulta käydessäsi vuoti.fi-verkkosivustolla tai jollain muulla tavalla verkkosivustolla tarjottavien palvelujen tarjoamisen yhteydessä. Käyttämällä Verkkosivustoa ja/tai ostamalla Palvelut hyväksyt tässä tietosuojakäytännössä esitetyt ehdot.

Kuka käsittelee henkilötietojasi?

Sivuston ylläpitäjänä, palveluntarjoajana ja henkilötietojesi vastuullisena käsittelijänä toimiva oikeushenkilö on Viron tasavaltaan rekisteröity yritys Vuoti OÜ, jonka rekisteritunnus on 14786903, rekisteröity osoite Kadaka pst 77A, Tallinna. Puhelinnumero +372 5896 1135 ja sähköpostiosoite info@vuoti.fi.

Miksi käsittelemme henkilötietojasi ja miten käytämme niitä?

Tiettyjen tietojen, kuten nimesi ja sähköpostiosoitteesi, kerääminen on välttämätöntä Palveluiden käyttämiseksi, pyyntöihisi vastaamiseksi ja kanssasi kommunikoimiseksi.

Pyrimme jatkuvasti kehittämään verkkosivujamme ja palveluitamme asiakkaidemme ja käyttäjien palautteen perusteella. Sähköpostistasi, asiakaskyselyistäsi, palautelomakkeistasi tai muista lähteistä saamiamme henkilötietoja käytetään verkkosivuston ja palveluiden parantamiseen, vierailusi personointiin ja asiakaspalvelun parantamiseen.

Saatamme lähettää sinulle tilaamiesi palvelujen tarjoamiseen liittyviä tai vaadittuja sähköposteja. Lisäksi voimme lähettää sinulle sähköposteja, joissa on käytännön tietoa ja erikoistarjouksia sekä tietoa uusista palveluista. Saatamme myös lähettää sinulle tarjouksia kumppaneiltamme, jos uskomme niiden kiinnostavan sinua. Jos et halua saada tällaisia ​​sähköposteja, sinulla on aina mahdollisuus kieltäytyä niistä seuraamalla missä tahansa tällaisessa sähköpostissa annettuja ohjeita tai peruuttaa suostumuksesi lähettämällä meille sähköpostin osoitteeseen info@vuoti.fi.

Mitä henkilötietoja käsittelemme?

Saatamme kerätä vain tietoja, jotka olet vapaaehtoisesti antanut meille rekisteröityessäsi Palveluun, sähköpostitse tai muuten. Saamme suurimman osan tiedoistasi, kun tilaat palvelun. Näin tehdessämme keräämme ja tallennamme kaikki tiedot, jotka olet syöttänyt ja/tai muutoin antanut meille vieraillessasi verkkosivustolla. Saatamme saada sinulta seuraavat tiedot:

• nimesi, sähköpostiosoitteesi ja yhteyspuhelinnumerosi;

• asuinpaikkasi;

• perustiedot matkailun kiinnostuksen kohteistasi ja tarpeistasi;

• Tiedot kaikista meille lähetetyistä arvosteluista, palautteista, asiakaskyselyihin vastauksista ja sähköposteista.

Milloin ja miksi jaamme tai jaamme henkilötietojasi kolmansille osapuolille?

Kunnioitamme asiakkaidemme yksityisyyttä ja pidämme heidän tietonsa turvassa. Saatamme kuitenkin jakaa tietosi seuraavissa tapauksissa:

• Alihankkijat käsittelijöinä: Harvinaisissa tapauksissa otamme mukaan muita yrityksiä tai henkilöitä, jotka suorittavat (tai auttavat suorittamaan) tiettyjä tehtäviä puolestamme. Esimerkkejä tällaisista tilanteista ovat IT-palvelujen ja/tai asiakaspalvelun tarjoaminen. Näin tehdessämme voimme jakaa tietojasi muiden liikekumppaneiden kanssa tarjotaksemme sinulle tuotteitamme ja/tai palveluitamme. Kolmansille osapuolille myönnetään rajoitettu pääsy tietoihisi vain siinä määrin kuin on tarpeen näiden tuotteiden toimittamiseksi eikä missään tapauksessa muihin tarkoituksiin. Lisäksi vaadimme aina kolmansia osapuolia noudattamaan tai noudattamaan vastaavia tietosuojakäytäntöjä.

• Oikeudellinen vaatimus: Voimme paljastaa tietosi, jos tuomioistuimen määräys tai mikä tahansa muu laki tai säädös vaatii niin.

• Suostumuksesi: muissa tapauksissa sinulle ilmoitetaan, jos henkilötietojasi on tarpeen paljastaa tai siirtää kolmansille osapuolille. Tässä tapauksessa sinulla on mahdollisuus antaa suostumuksesi tai kieltäytyä jakamasta tietojasi tai osaa niistä.

Kuinka suojaamme henkilötietojasi?

Ryhdymme varotoimiin tietojesi suojaamiseksi ja noudatamme huolellisesti kaikkia sovellettavien tietosuojamääräysten mukaisia ​​velvoitteita. Estääksemme henkilötietojesi luvattoman käytön, paljastamisen tai poistamisen olemme ottaneet käyttöön tekniset ja organisatoriset suojatoimenpiteet henkilötietojesi suojaamiseksi.

Mikäli hallinnassamme olevien tietojen turvallisuus tai eheys vaarantuu tietoturvaloukkauksen seurauksena, ryhdymme toimenpiteisiin tilanteen tutkimiseksi ja ratkaisemiseksi sovellettavien lakien ja määräysten mukaisesti. Ilmoitamme tarvittaessa henkilöille, joiden tiedot ovat mahdollisesti vaarantuneet.

Kuinka kauan säilytämme henkilötietojasi?

Säilytämme henkilötietojasi 10 vuotta palvelun viimeisestä käytöstä. Säilytämme sähköpostiosoitettasi suoramarkkinointitarkoituksiin, kunnes olet ilmoittanut meille, että et enää halua vastaanottaa suoramarkkinointisähköposteja tai kunnes olet pyytänyt henkilötietojesi poistamista.

Mitä oikeuksia ja valintoja sinulla on koskien tietojasi?

Voit aina kieltäytyä antamasta meille tietojasi, mutta koska henkilötiedot ovat palveluidemme tarjoamisen kannalta välttämättömiä, emme voi tarjota sinulle palveluita etukäteen. Se, että annat suostumuksesi yhteystietojesi käsittelyyn suoramarkkinointitarkoituksiin, ei kuitenkaan vaikuta palvelujen tarjoamiseen.

Voit lopettaa sähköpostien vastaanottamisen seuraamalla sähköpostin ohjeita peruuttaaksesi tilauksen. Teemme kaikkemme käsitelläksemme kaikki peruutuspyynnöt mahdollisimman nopeasti.

Kuinka voit pyytää pääsyä henkilötietoihisi, oikaisua, poistamista, siirtämistä tai käsittelyn rajoittamista?

Jos haluat tarkistaa henkilötietojesi oikeellisuuden ja pyytää niiden oikaisemista, poistamista, siirtämistä tai käsittelyn rajoittamista tai niistä kopiota, ota meihin yhteyttä osoitteeseen info@vuoti.fi.

Voit myös pyytää tietoja sinusta kerätyistä ja käsitellyistä henkilötiedoista, käsittelyn tarkoituksesta ja kolmansista osapuolista, joille sinua koskevia henkilötietoja on siirretty tai aiotaan siirtää.

Kuinka voit ottaa yhteyttä Vuoti OÜ:hun ja tietosuojaviranomaiseen tietosuojaasioissa?

Jos epäilet tietosuojasääntöjen rikkomista Verkkosivuston ja Palveluiden yhteydessä, ota meihin yhteyttä osoitteeseen… Jos olet tyytymätön tapaan, jolla valituksesi on ratkaistu, sinulla on oikeus tehdä valitus kansalliselle tietosuojaviranomaiselle tai ota yhteyttä Viron tietosuojaviranomaiseen 19, 10129 Tallinna, sähköpostiosoite info@aki.ee ja puhelin +372 5620 2341).

Miten tietosuojakäytäntö on muuttunut?

Voimme päivittää tietosuojakäytäntöämme ajoittain julkaisemalla uuden version verkkosivustolla. Pysyäksesi ajan tasalla päivitetyistä versioista ja varmistaaksesi, että tekemäsi muutokset ovat sinulle sopivia, sinun tulee säännöllisesti tarkistaa verkkosivustolta mahdolliset päivitykset. Verkkosivuston tai palvelujen käytön jatkaminen tähän tietosuojakäytäntöön tehtyjen muutosten jälkeen merkitsee muutosten hyväksymistä.

Tietosuojakäytännön nykyinen versio on voimassa alkaen 20.06.2022.